فهرست ژورنال اصلی ابزار ارزشمندی است که به شما کمک می کند تا مجله مناسب برای نیازهای خود را در میان شاخص های متعددی که در پلتفرم Web of Science میزبانی می شوند، پیدا کنید. مجموعه Web of Science Core که تمامی رشته ها و مناطق را در بر می گیرد، در قلب پلتفرم Web of Science قرار دارد. مجموعه Web of Science Core که با دقت توسط یک تیم متخصص از ویراستاران داخلی مدیریت می‌شود، فقط مجلاتی را شامل می‌شود که سطوح بالایی از سختگیری ویرایشی و بهترین عملکرد را نشان می‌دهند.
https://mjl.clarivate.com/search-results

پایگاه اطلاعاتی فوق پایگاه تحلیل و ارایه داده های پژوهشی است که بر اساس اطلاعات موجود، فراداده های دقیق و کاملی را درباره مقالات و متون علمی منتشر شده به کاربران ارائه می دهد. گزارش های منتشر شده توسط این پایگاه به دو صورت گزارش های موقت و گزارش های مستمر است که در مقیاس جهانی نشر می یابند. کلاریویت آنالیتیکس (Clarivate Analytics) مؤسسه‌ای است که هر ساله بیش از هزاران پژوهشگر را از سراسر جهان در ۲۱ حوزه موضوعی به عنوان پژوهشگر پراستناد شناسایی و نام آنها را منتشر می‌کند. در سال ۲۰۱۸ مؤسسه کلاریویت آنالیتیکس، ۱۶ دانشمند ایرانی را در بین ۴۰۵۸ پژوهشگر پراستناد جهان معرفی کرد.
نقل قول مستقیم از سایت 
یک رهبر جهانی در هوش قابل اعتماد و متحول است. ما داده‌ها، بینش‌ها، تجزیه و تحلیل‌ها و راه‌حل‌های گردش کار غنی‌شده را گرد هم می‌آوریم که مبتنی بر تخصص حوزه عمیق در سراسر طیف دانش، تحقیق و نوآوری است.خواه ارائه بینشی برای تغییر صنعت آب باشد یا تسریع در تحویل یک واکسن حیاتی، هدف ما این است که با استفاده از قدرت نبوغ انسانی، به بزرگترین پیشرفت‌های جهان کمک کنیم.

https://clarivate.com

DOAJ (Directory of Open Access Journals) یک پایگاه داده بین‌المللی است که مجلات علمی با دسترسی آزاد و رایگان را شناسایی و فهرست می‌کند. این پایگاه داده در سال ۲۰۰۳تأسیس شده است و هدف آن ارتقاء دسترسی به اطلاعات علمی و ترویج نشر مقالات با دسترسی آزاد است. DOAJ شامل مجلات علمی در حوزه های مختلف از جمله علوم پایه، علوم پزشکی، علوم اجتماعی، علوم انسانی و ... است.

با گذشت زمان تعداد ژورنال های لیست شده بطور فزاینده در حال رشد بود تا آنکه DOAJ در سال 2014 معیارهای ارزیابی خود را ارتقا بخشید و در سال 2016 حدود 3300 ژورنال را از لیست خود حذف نمود.

هم اکنون در بسیاری از ارزیابی‌ها و مقالات معتبر منتشر شده در حوزه اعتبارسنجی علمی مجلات، از نمایه DOAJ به عنوان لیست سفید "White List" و یا به تعبیر دقیق‌تر فیلتری برای ژورنال‌های دسترسی آزاد (open-access) یاد می‌شود.

بررسی حضور ژورنال در نمایه DOAJ از طریق وب‌سایت رسمی آن doaj.org و همچنین در کنار سایر نمایه‌های تحت پوشش وب‌سایت ضریب تأثیر از طریق www.ImpactFactor.ir نیز قابل انجام است.
Doaj 1Doaj 2