جلوگیری از تکراری بودن عنوان پایان نامه ....
برای حل این مشکل پیشنهاد می شود مراحل ذیل را دنبال کنید:
امتیاز کاربران
جلوگیری از تکراری بودن عنوان پایان نامه ....
برای حل این مشکل پیشنهاد می شود مراحل ذیل را دنبال کنید:
نمونه هایی از موضوعات پیشنهاد شده برای پایان نامه رشته حقوق جزا و جرم شناسی
عناوین پایان نامه حقوق بشر - پایگاه های علمی
عناوین پایان نامه حقوق خانواده و زنان - عناوین پایان نامه فقه و حقوق
عناوین پایان نامه حقوق بشر - پایگاه های علمی
عناوین پایان نامه علوم اجتماعی - عناوین پایان نامه حقوق بین الملل
عناوین پایان نامه روانشناسی (عمومی، بالینی و سلامت) - رشته علوم تربیتی
روانشناسی کودک 1 - روانشناسی کودک 2
دوره آموزشی افسار خشم دست منه - دوره آموزشی خشمم تو مشتم
رشته های مقطع کارشناسی ارشد - رشته مهندسی پزشکی
5 نمونه از موضوعات پیشنهاد شده برای پایان نامه رشته مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار:
5 نمونه از موضوعات پیشنهاد شده برای پایان نامه رشته مهندسی فناوری اطلاعات IT:
5 نمونه از موضوعات پیشنهاد شده برای پایان نامه رشته مهندسی عمران گرایش سازه:
تحقیقات بازار - پیش پروپوزال چیست؟
5 نمونه از موضوعات پیشنهاد شده برای پایان نامه رشته مهندسی کشاورزی گرایش باغبانی:
رشته مهندسی کشاورزی (7 گرایش) - رشته تکنولوژی ماشینهای کشاورزی
رشته های مقطع کارشناسی ارشد - انتخاب ژورنال
رشته مهندسی معماری - رشته معماری سنتی
رشته معماری سنتی
مهندسی برق - لینک دین Linked in
5 نمونه از موضوعات پیشنهاد شده برای پایان نامه رشته تجارت الکترونیک:
5 نمونه از موضوعات پیشنهاد شده برای پایان نامه رشته مدیریت آموزشی:
عنوان تحقیق (Research Topic) به عنوان تابلو بیلبوردی برای مقاله شما محسوب می شود و مخاطب با یک نگاه کلی به عنوان تحقیق شما می تواند ایده و کلیات مطالب موجود در آن را حدس بزند. عنوان خوب علاوه بر ایجاد جذابیت برای مخاطب می تواند به درستی اهداف و رویکرد پژوهش شما را به مخاطب معرفی کند. البته روش دیگری در ارائه عنوان تحقیق توسط برخی از پژوهشگران وجود دارد که استفاده از آن توصیه نمی شود. در این روش شخص پژوهشگر سعی می کند با ظرافت بسیار زیاد عنوان تحقیق را به صورتی ابهام آمیز مطرح کند تا مخاطب نسبت به مطالعه بیشتر تحقیق کنجکاو شده و محتوای پژوهش را به طور کامل مورد بررسی قرار دهد.
البته استفاده از این روش به این علت توصیه نمیشود که ممکن است خواننده را سردرگم کرده و بعد از مطالعه کامل مقاله متوجه شود نمی تواند پاسخ سوالاتش را در تحقیق شما بیابد و در نهایت دید منفی به محتوای کار شما پیدا خواهد کرد. برای درک بهتر این دو روش در فرآیند انتخاب موضوع سعی میکنید مفاهیم آن را با ذکر چند مثال برای شما بیان کنیم.
می توان گفت پیشنهاد موضوع در پروپوزال نویسی مهمترین مسئله ایست که از ابتدا باید توجه ویژه ای به آن شود. با توجه به اهمیت جدید و خلاقانه بودن موضوع پایان نامه و لزوم جلوگیری از انجام کار تکراری و اتلاف وقت و انرژی، لازم است که تمامی دانشجویان قبل از انتخاب قطعی موضوع و تدوین پروپوزال از تازه و ارزشمند بودن موضوع پایان نامه خود اطمینان حاصل کنند.در واقع موضوعات تکراری، به عنوان موضوع یک پژوهش آکادمیک و دانشگاهی و در سطح پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری، قابل قبول و موجه نیستند، چرا که باید برای این مهم، کاری نو یا موضوعی نو یا روشی نو یا نگرشی نو ارائه کرد.
پیدا کردن یک موضوع مناسب و خوب برای پایان نامه یا رساله دکتری کار آسانی نیست. حتی این فرآیند برای رسالهی دکتری نیز دشوارتر است؛ چرا که موضوع تحقیق باید نوآوری داشته باشد و همین امر از اهمیت بالایی در رسالهی دکتری برخوردار بوده و بدون آن نمیتوان حتی به تصویب پروپوزال امید داشت. شاید بتوان گفت سختتر از نگارش خود پایاننامه، انتخاب موضوع است؛ چرا که مسیر کلی تحقیق و چارچوب اصلی محتوا را مشخص کرده و تا انتهای فرآیند فارغالتحصیلی، با آن درگیر خواهید بود. ما برای تسهیل فرآیند انتخاب موضوع پایاننامه، روشهایی را به شما پیشنهاد میکنیم که میتواند مسیر را برای شما هموارتر کند.برای اینکه بتوانید یک موضوع خوب برای پایان نامه انتخاب کنید باید:
انتخاب موضوع برای پایاننامه یا رساله دکتری کار آسانی نبوده و معمولاً میبایست زمان زیادی را به آن اختصاص دهید. انتخاب یک موضوع مرتبط با رشتهی تحصیلی که خلاقانه باشد و بتواند موجب توسعهی علم در یک حوزهی مشخص شود، بسیار کار دشواری خواهد بود. انتخاب موضوع علاوه بر بررسی مقالات مختلف، مشورت با اساتید، نگاه منتقدانه به مسائل جامعه و ... به اصول و قواعد مشخصی نیاز دارد که توصیه میشود حتماً این اصول را در زمان انتخاب موضوع لحاظ گردد.
بیشتر دانشجویان برای انتخاب موضوع پروژه ها و پایان نامه ها و سمینارهایشان با مشکل انتخاب دست و پنجه نرم می کنند. گاهی اوقات انتخاب موضوع تا ترم های پایانی طول می کشد و این امر موجب به تأخیر افتادن اتمام دروه تحصیلی می گردد. چند نکته درباره انتخاب موضوع پایان نامه توصیه می کنیم:
۱ـ موضوع پایان نامه را هر چه زودتر انتخاب کنید.
تناسب موضوع امری اجتناب ناپذیر است، و باید از اولویت های مهم و اساسی محقق باشد. به طور مثال هرچه رنج موجودات مبتلا و عوارض اقتصادی و بهداشتی بالاتر باشد موضوع در اولویت بالاتری قرار میگیرد. مثلاً کیست هیداتیک که انتشارش وسیع بوده و تعداد زیادی از موجودات و انسان ها به آن مبتلا هستند و در سال خسارات اقتصادی زیادی را وارد کرده و روش درمانی برای فرد مبتلا، جراحی است که هزینه بسیار بالایی دارد. باعث اولویت یافت چنین موضوعی میشود.
عنوان در ابتدای امر مهم ترین قسمت و پر مخاطب ترین بخش تحقیق است لذا بایستی نکات زیر را در انتخاب آن مد نظر قرار داد.
انتخاب موضوع
توانایی انتخاب عنوان یکی از مهارت های بسیار کاربردی و اساسی برای هر پژوهشگری است که علاوه بر قدرت سرچ بالا، به نوآوری، تفکر خلاقانه و دانش کافی نسبت به مسائل روز نیاز دارد. شاید با این موضوع برخورد کرده اید که یک شخص پس از بررسی های مختلف توانسته است موضوعات متنوعی را برای تحقیق استخراج کند اما در نهایت نتوانسته موضوع اصلی را با دانش خودش برگزیند و این کار را به عهده استاد راهنما و مشاور خود گذاشته است. همین موضوع می تواند تا حدی نشانگر میزان عدم تسلط شخص و یا دانش ناکافی وی نسبت به مسائل روز و مورد نیاز جامعه باشد. یا اینکه فرض کنید همین شخص پس از بررسی های زیاد به تعدادی موضوع برای پایان نامه یا تحقیق خودش رسیده است اما همه آن موضوعات به تعدد توسط سایر پژوهشگران مورد تحقیق قرار گرفته اند و این امر میتواند نشان دهنده ضعف شخص در بخش نوآوری و تفکر خلاقانه باشد. بنابراین مشاهده میکنید که تمامی این موارد به نوبه خود تاثیر بسیار زیادی در انتخاب درست یک موضوع برای نگارش پایان نامه یا تحقیق دارند.
پروپوزال موضوعی - پیش پروپوزال
اولین ترم تحصیلی در دوره ارشد مهم ترین ترم زندگی درسی است. شاید از این جهت که گام هایی که در این ترم برداشته می شود جزء موثرترین گام های زندگی یک محقق جوان است.در میان همه مسائلی که در انتهای این ترم با آن مواجه می شوید، از مهم ترین آن ها انتخاب استاد راهنما، انتخاب موضوع پایان نامه و مسیر تحقیقاتی است که شاید قرار است سالیان سال با آن زندگی کنید. ممکن است برای ترم اولی ها این حقیقت و تاثیر آن چندان ملموس نباشد، اما آنانی که امروز در رده های بالای تحصیلی به سر می برند منظور من را به خوبی متوجه می شوند.
نگارش مقدمه برای پایان نامه - چگونه باید از پایان نامه دفاع کرد؟
جلوگیری از تکراری بودن عنوان پایان نامه ....
برای حل این مشکل پیشنهاد می شود مراحل ذیل را دنبال کنید:
موضوع(عنوان)پروپوزال، از آن جا که موضوع(عنوان) یکی از مهمترین بخش هایی است که پژوهشگر به دفعات با آن مواجه میشود، و اولین تصمیم گیری در مورد محتوای پژوهش، با مطالعه موضوع(عنوان)پروپوزال شکل میگیرد، لذا بسیار حایز اهمیت است.
عنوان پروپوزال بیانگر ایده ها و نوآوری های موجود در تحقیق است و به عبارتی نشان دهنده هدف پژوهشگر از انجام تحقیق می باشد. عنوان پروپوزال یکی از مهمترین بخش هایی است که به دفعات در معرض دید مخاطب قرار گرفته و اولین قضاوت در مورد جذاب بودن یا نبودن محتوای پژوهش به واسطه آن انجام می گیرد. عنوان پروپوزال نباید خیلی طولانی یا خیلی کوتاه باشد. در صورتی که بخواهید عنوان کوتاه با تعداد کلمات کم انتخاب کنید باید از واژه های کلی استفاده کنید که موجب ابهام مخاطب خواهد شد. و در صورتی که بخواهید از تعداد واژه های بیشتری در عنوان استفاده کنید در نهایت موجب طولانی شدن عنوان و سردرگمی مخاطب می شود. بنابراین انتخاب عنوان جذاب با تعداد کلمات متناسب برای پروپوزال بسیار کار حساس و مهمی است. برای اینکه بتوانید موضوع مناسبی برای پروپوزال تان انتخاب کنید می توانید یکی از سه روش زیر را به کار بگیرید در این بخش به سه روش کلیدی در انتخاب موضوع(عنوان)پروپوزال میپردازیم.