رشته پر رمز و راز گرافيك در همه محيطها با همه سلایق براي خود جایی باز كرده و در ارتباط با صنعت نيز به هنرنمايي پرداخته است. گرافيك زبان تصويري است. استفاده از علائم، سمبلها، خطوط، منحنيها و نمادها در كنار رنگهاي موزون و حساب شده دنيايي از حرف و معنا را در خود جاي داده است.
دانشآموزي كه گرافيك را انتخاب ميكند در رساندن فكر خود، سرعت، گيرايي و ماندگاري را در سطحی گسترده منتشر كرده و البته با همه اين جذابيتها نظر دانشجويان اين رشته دال بر گراني وسائل كار گرافيكي ميباشد. گرچه امكانات نيروي متخصص در اين رشته نامحدود است، داشتن روحيه اجتماعي خوب ميتواند دانشجو را با سلایق مختلف آشنا ساخته و در مورد استفاده از طرحها و رنگها و نمادها او را موفقتر از ديگران نمايد.
پذيرش دانشجو در اين رشته به صورت نيمه متمركز است و داوطلباني كه در رديف معرفي شدگان چند برابر ظرفيت اين رشته قرار ميگيرند بايد در آزمون تشريحي (طراحي) با ضريب ۴ شركت كنند. ضريب خلاقيت تصويري و تجسمي ۴ و درك عمومي هنر ۲ است.
درسهای رشته:
نام درسهای رشته:
- آشنايي با رشته هاي هنري معاصر
- آشنايي با هنر در تاريخ
- آشنايي با هنر سنتي ايران
- ادبيات داستاني ايراني
- انسان، طبيعت، طراحي
- تاريخچه کتابت
- تجزيه و تحليل و نقد آثار ارتباط تصويري
- تجزيه و تحليل و نقد آثارهنرهاي تجسمي
- تصوير متحرك
- چاپهاي ماشيني
- حکمت هنر اسلامي
- خوشنويسي و طراحي حروف
- روشهاي آموزش هنر در مدارس
- طرح عملي جامع (ارتباط تصويري)
- طرح عملي جامع (تصوير سازي)
- طرح و رساله نهايي
- مباني هنرهاي تجسمي
- هندسه (مناظر و مرايا)
- هندسه نقوش در صنايع دستي ايران
- هنر در دنياي کودکان
- هنر و تمدن اسلامي
- کارگاه ارتباط تصويري (صفحه آرايي)
- كارگاه تخصصي عكاسي
- کارگاه تصوير متحرک
- براي گرايش ارتباط تصويري عموم
- کارگاه تصويرسازي
- کارگاه چاپ
- کارگاه چاپهاي دستي
- کارگاه حجمسازي
- کارگاه طراحي
- کارگاه طراحي پايه
- کارگاه عکاسي پايه
- کارگاه عکاسي رنگي
فارغالتحصيلان اين دوره قادرند با تهيه انواع طرح براي معرفي و ارائه يك موضوع مانند علامت و اطلاعات (آرم سازي، پوستر سازي و...) اجراي انواع صفحه آرايي و طراحي نمايشگاههاي هنري براي معرفي آثار و توليدات گوناگون (غرفه آرايي) آموزش هنر، طراحي و تصويرسازي براي عنوان ادبي، داستان، سياسي و اجتماعي و مانند آن (صفحه آرايي كتاب، مجله، روزنامه و...) تبليغات ( كاتالوگ، بروشور و...) در مراكزي همچون وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي، صدا و سيما، سازمان تبليغات، مطبوعات و مراكز هنري و آتليههاي خصوصي خدمات خود را ارائه دهند.