مطالب نگارش، استخراج و ترجمه مقالات

امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال
 

1) پایگاه اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی

www.SID.ir

 

این مرکز تحت نظارت شوراي علمي، خدمات خود را از طريق پايگاه اينترنتي به عنوان بانک اطلاعات علمي کشور و در آينده نزديک در سطح منطقه ارائه مي دهد و تلاش نموده از تجربه هاي مشابه در داخل و خارج از کشور جهت بهبود، روزآمدي و جامعيت اطلاعات استفاده کند.

خدمات عمده پايگاه SID عبارتند از:

جستجو و ارائه چکيده مقالات نشريات علمي-پژوهشي کشور

دسترسي به متن کامل (Full Text) مقالات

معرفي و ارائه مقالات نشريات ايراني نمايه شده در ISI

دسترسي به مجموعه مقالات محققان ايراني چاپ شده در نشريات بين المللي

سرويس گزارش هاي استنادي نشريات علمي-پژوهشي کشور (JCR) از طريق شاخص تاثير (Impact Factor) و شاخص آني (Immediacy Index)

معرفي نشريات و نويسندگان مقالات پر استناد

سرويس ارسال الکترونيکي مقالات (Online Submission) و رهگيري پيشرفت کار توسط نويسندگان

2) پایگاه اطلاعاتی علمی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران

https://irandoc.ac.ir

 

پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران بیش از ۴۰ سال سابقه دارد (از سال ۱۳۴۷) و پایگاه این پژوهشگاه که به ایران داک معروف است، دارای بیش از ۶۱۵ هزار رکورد اطلاعاتی در حوزه های مختلف است. در این پایگاه امکان دسترسی به پایان نامه ها، طرح های پژوهشی، همایش ها، مقاله ‌ها و گزارش های دولتی تولید شده در داخل کشور را فراهم می کند. در این پایگاه نسخه تمام متن بیش از ۲۶۰ هزار پایان نامه وجود دارد.

3) پایگاه مجلات تخصصی علوم اسلامی نور

http://www.noormags.com

 

این پایگاه در سال ۱۳۸۴به همت مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی/ معاونت شبکه اطلاع ‌رسانی نور، به منظور تسهیل و ترویج امر پژوهش و با هدف ایجاد بانک اطلاعاتی گسترده از مجلات حوزه علوم اسلامی و انسانی، پایه‌ریزی گردید.

این پایگاه با در برداشتن هزاران شماره مجله در صدها عنوان از مجلات کهن تا امروز، به گنجینه ای گرانبها و بستری مناسب برای پژوهش تبدیل گردیده است. این پایگاه علاوه بر عرضه و امکان ذخیره‌سازی مجلات به صورت تمام متن و تمام تصویر (Full Text & Full Image)، قابلیت‌هایی چون: جستجو، نقد، برگزیدن و مدیریت مقالات و نیز اطلاعات مربوط به صاحبان آثار را در اختیار کاربر قرار می دهد.

- موضوع بندی مجلات تخصصی نور

پایگاه مجلات تخصصی نور با دارا بودن حجم محتوای الکترونیکی بالغ بر ۸۷۵ عنوان مجله، ۴۵۱۱۹ شماره مجله و ۷۶۷۴۸۰ عنوان مقاله کوشیده است با موضوع بندی مجلات در قالب عناوینی چون «قرآن و حدیث»، «فلسفه، کلام و عرفان»، «فقه، اصول و حقوق»، «کتابداری و اطلاع رسانی»، «روان شناسی»، «اقتصاد»، «فرهنگ و هنر»، «مدیریت»، «حقوق»، «علوم سیاسی» و ضمن دسته بندی معنایی مجلات، دسترسی به محتوای ارزشمند آن ها را نیز به گونه ای متناسب فراهم آورد.

پایگاه های علمی -  پیش پروپوزال - orcid