ایمیل دانشگاهی یا شخصی؟
- توضیحات
- بازدید: 1788
تفاوت بین استفاده از ایمیل دانشگاهی و شخصی چیست؟
ایمیل دانشگاهی به چند دلیل معتبرتر است:
- از پسوند ایمیل دانشگاهی میتوان نام مؤسسه و اعتبار آن را تشخیص داد.. برای مثال، کالجها/دانشگاهها ایمیلهایی را که از یک دامنه آموزشی ارسال میشوند نسبت به ایمیلهای یک دامنه عمومی (gmail.com، hotmail.com و غیره) برتر میبینند، زیرا میتوانند به وضوح تشخیص دهند که ایمیل از کجا آمده است.
- داشتن ایمیل دانشگاهی نشان میدهد فرد با دانشگاه ارتباط دارد.
- دانشگاهها برای هر فرد یک آدرس ایمیل تعریف میکنند اما ایمیل شخصی را با نام های متعدد برای هر نفر میتوان به تعداد نامحدود ایجاد کرد که همین موجب مشکلات زیادی شده است. حتی فرد دیگری میتواند با نام شما یک ایمیل برای خودش ایجاد کند.
- در اصل تولید علم باید در یک مؤسسه یا نهاد علمی مانند دانشگاه انجام شود، استفاده از آدرس شخصی (منزل) یا آدرس شرکت یا ایمیل شخصی نشان از یک ناهنجاری دارد (تولید علم در جایی به غیر از مکان اصلی تولید علم). البته در برخی موارد خاص برخی از نویسندهها از گروه تحقیقاتی یک شرکت ممکن است مقالهای را ارائه دهند.
- ایمیل دانشگاهی یک وسیله شناخته شده برای ارتباطات رسمی فراهم میکند. به عنوان مثال، دانشگاه قصد دارد کپیهایی از اعلانها را به آدرس ایمیل رسمی دانشجویانارسال کند.
- برقراری ارتباط برای افراد در یک حوزه آسانتر میشود. به عنوان مثال، معلمان اکنون آدرس ایمیل دانش آموزان خود را میدانند. دانش آموزان در ترم یا سال آینده نیازی به اشتراک ایمیل شخصی خود با معلمان خود نخواهند داشت. ارتباط ایمیلی میتواند از روز اول کلاس یا قبل از آن شروع شود.
- حساب ایمیل دانشگاهی اجازه دسترسی به «Google Apps for Education» را میدهد که ذخیرهسازی فایلهای آنلاین و امکان اشتراکگذاری فایلها را به صورت ایمن و آسان بین کارکنان و دانشجویان فراهم میکند (ایمن است، زیرا حسابها بخشی از همان دامنه هستند. آسان است زیرا آدرسهای حساب به خوبی شناخته شده است).
- حساب ایمیل دانشگاهی نظارت میشود. هنگامی که یک وسیله ارتباطی رسمی برای کارهای مربوط به موسسه وجود داشته باشد و آن کانال برای نظارت باز باشد، ارتباطات بین معلمان و دانشجویان آنها شفافتر میشود.
سابمیت مقالات - انواع ژورنالها
آشنایی با القاب علمی دانشگاهی
- توضیحات
- بازدید: 358
آشنایی با القاب علمی دانشگاهی
آشنایی با القاب علمی دانشگاهی برای دانشجویان و دانش آموختگان علوم مختلف مهم است و در ادامه مهمترین و پرکاربردترین آنها معرفی میشوند.
• به دانش آموخته دوره های کارشناسی BA یا BS گفته میشود که مخفف Bachelor of Art و Bachelor of science است. معمولاً برای دانشجویان رشتههای انسانی از BA و برای دانشجویان رشتههای مهندسی از BS استفاده میشود.
• به دانش آموخته دورههای کارشناسی ارشد MA یا MS گفته میشود که مخفف Master of Art و Master of science است. معمولاً برای دانش آموخته رشتههای انسانی از MA و برای دانش آموخته رشتههای مهندسی از MS استفاده میشود.
رشته های کارشناسی ارشد-رشته های دکتری
حساب کاربری لینکداین Linkedin
- توضیحات
- بازدید: 1099
حساب کاربری LinkedIn
من اخیراً ایمیلی از یک پروفسور دریافت کردم که پرسید آیا فکر میکنم ایجاد پروفایل لینکداین در جایگاه شغلی آیندهاش معنیدار است؟ پاسخ ساده من: "بله و بله!"
پس توصیه میکنم هر چه زودتر در دوران تحصیلی خود، پروفایل لینکدین خود را ایجاد کنید. استفاده از این پلتفرم برای مقاصد حرفهای لذتبخش است و در هر جستجوی شغلی کمک بزرگی به شما میکند. برای اینکه امروز در دانشگاه موفق شوید، باید مشخصات خود را بهروزکنید و کار و دستاوردهای خود را به جامعه علمی جهانی نشان دهید؛ فرقی نمیکند که کاندیدای دکترا، فوق دکترا یا دانشمند با سابقه هستید.
انتخاب موضوع تحقیق پروپوزال-ژورنالهای ISI
حساب کاربری Publons
- توضیحات
- بازدید: 534
حساب کاربری Publons
این روزها وقتی مقالهای را داوری میکنیم، مرتب از ما میپرسند که آیا میخواهیم اعتبار Publons را دریافت کنیم؟ این اعتبار، جه ارزشی به همراه دارد ؟.
در ادامه دلایلی که وبسایت Publons ارائه میدهد تا در آن ثبت نام و فعالیت کنیم را بیان میکنیم.
“رزومه Publons خلاصهای از تأثیر علمی بهعنوان نویسنده، ویرایشگر و داور است.”
خوب، تأثیر علمی بهعنوان نویسنده، ویراستار و داور را خلاصه میکند. پس داشتن یک سابقه "تأیید شده" توسط Publons در این مورد چه فایدهای دارد؟
سابمیت مقالات-داوری مقالات
حساب کاربری Research Gate
- توضیحات
- بازدید: 5652
حساب کاربری ریسرچ گیت Research Gate
همانطور که میدانیم شبکههای اجتماعی نقش مهمی در ارتقای سطح علمی و پژوهشهای دانشگاهی، تبادل اطلاعات و برقراری ارتباط با محققان در حوزههای مختلف دارند. در این میان وبسایتهایی بهصورت اختصاصی طراحی شدهاند تا افراد بتوانند در آنها عضو شوند و به مقالات و پژوهشهای مرتبط با حوزه تخصصی خود دسترسی پیدا کنند. برای مثال زمانی که یک محقق، بخواهد با محقق دیگری ارتباط برقرار کند و در مورد پژوهشی با هم همکاری کنند یا بهصورت مستقیم بخواهد فایل مقالهای که اخیراً چاپ کرده است را دریافت کند شبکهی اجتماعی ریسرچ گیت به او کمک خواهد کرد.ریسرچ گیت یک شبکه اجتماعی تجاری اروپایی برای به اشتراک گذاشتن مقالات، پرسش و پاسخ به سؤالات و یافتن همکاران است. ایده شبکه ریسرچ گیت زمانی شروع شد که دو محقق به این نتیجه رسیدند که همکاری با یک دوست یا همکار از آنسوی دنیا کار آسانی نیست. ResearchGate در سال 2008 توسط دکتر Ijad Madisch و دکتر Sören Hofmayer با همکاری دانشمند کامپیوتر Horst Fickenscher تأسیس شد و در حال حاضر بیش از 20 میلیون عضو دارد.
orcid - Google scholar