به طور کلی منظور از Submit مقاله، فرآیند ارائه فایل word یا pdf مقاله به ژورنال مورد نظر برای انجام فرآیند مقدماتی بررسی و داوری مقاله است. بسیاری از ژورنال های معتبر این امکان را در اختیار نویسندگان قرار میدهند تا از طریق یک پنل کاربری بصورت آنلاین ثبت نام کرده و مقاله خودشان را بارگزاری کنند. از این طریق نویسنده مقاله به راحتی می تواند فرآیند های مربوط به داوری و پذیرش را بصورت لحظه ای پیگیری کند. و اما برخی دیگر از ژورنال ها با ارائه یک نشانی ایمیل در بخش Instruction for Authors از نویسندگان مقاله می خواهند تا بعد از رعایت آیین نگارشی و ادیت ادبی فایل مقاله را از طریق آدرس ایمیل به سردبیر ژورنال ارسال کنند تا مورد بررسی و داوری قرار بگیرد.
- خانه /
- شرح خدمات /
- پیش پروپوزال /
- اصطلاح شناسی مقاله و ژورنال /
- submit
submit
- توضیحات
- بازدید: 8095
امتیاز کاربران
پیش پروپوزال
پیش پروپوزال (Pre-proposal) که اصطلاحا به آن مقاله سفید (White Paper) یا (LOI (Letter of Intent نیز گفته می شود یک گزارش کوتاه در مورد یک مشکل ساختاری و راه حل مقابله با آن است. پیش پروپوزال نامه ای است که به واسطه آن میتوان اطلاعات مختصری در مورد یک مشکل سازمانی یا سیستمی در جامعه ارائه نمود و راه حل آن را نیز متعاقبا در قالب یک مدل مفهومی بیان کرد. نباید دچار این سوء برداشت شوید که محتوای پیش پروپوزال به دلیل مختصر بودن می تواند کلی و غیر علمی باشد. بلکه محتوای پیش پروپوزال به طور کلی باید مبتنی بر منابع علمی، داده های آماری، مقالات، جداول و نمودارهای تحلیلی باشد. معمولا دو نوع شناخته شده و پرکاربرد از پیش پروپوزال در محیط صنعتی و آکادمیک وجود دارد که عبارتند از:
پیش پروپوزال که با عنوان مقاله سفید (White paper) یا نامه پروپوزال (Proposal Letter) نیز شناخته می شود یک توصیف کوتاه در مورد محتوای پروپوزال است. هدف اصلی از نگارش پیش پروپوزال علاقه مند کردن مخاطبان به محتوای اصلی تحقیقاتی در پروپوزال است. معمولا سرفصل های موجود در پروپوزال به صورت کاملا مختصر و متمرکز بر موضوع تحقیق در پیش پروپوزال ارائه شده و در صورت علاقه مند شدن مخاطبان، محتوای تکمیلی تر ارائه می شود. برخی از موسسات یا شرکت ها برای تسهیل فرآیند مربوط به بررسی یک پژوهش سعی میکنند قبل از نگارش پروپوزال از متقاضیان درخواست پیش پروپوزال کنند. چرا که بررسی کلیات، روش تحقیق، کانتریبیوشن و تمامی موارد قابل ارائه در تحقیق به صورت مختصر قابل بررسی و ارزیابی در پیش پروپوزال است. چنانچه قصد نگارش پیش پروپوزال را دارید باید موارد زیر را در آن بگنجانید:
پیش پروپوزال یا (pre-proposal) یک سند کوتاه تقریبا دو یا سه صفحه ای است که در آن به یک سری سوالات کلی در مورد پروژه شما پاسخ داده می شود. هدف کلی از ارائه پیش پروپوزال قانع کردن مخاطبین به اجرایی بودن، مقرون به صرفه بودن و بااهمیت بودن پژوهش است. تهیه و آماده سازی پیش پروپوزال با توجه به موضوع، رشته و هدف شخص به سه دسته کلی دانشگاهی (آکادمیک-دانشگاهی)، کسب وکار(صنعتی-تجاری-خدماتی) و عمومی (موضوعی) تقسیم بندی می شود. نگارش پیش پروپوزال بسیار اهمیت دارد چرا که اگر محتوای نگارش شده در آن قابل استناد، قابل توجیه و قابل اجرا نباشند در نهایت پروژه شما مورد تایید قرار نگرفته و رد خواهد شد. موسسه ماد دانش پژوهان تمامی فرآیندهای مربوط به نگارش پیش پروپوزال را با کیفیتی بسیار بالا برای شما دانشجویان، پژوهشگران و صاحبان صنعت انجام خواهد داد.
نگارش پیش پروپوزال از هر نوعی که باشد ممکن است برای پژوهشگر استرس زا و ترسناک به نظر برسد. ارائه پیش پروپوزال صنعتی و تجاری علاوه بر جذاب بودن و متقاعد کننده بودن برای مخاطب می بایست به گونه ای نگارش شود که محتوای آن کاربردی و قابل پیاده سازی باشد. چرا که پیش پروپوزال صنعتی و تجاری برای اهداف کسب و کارها نگارش شده و می بایست توسعه و بهبود یک واحد تولیدی را مد نظر قرار دهد. زمانی که شخص پژوهشگر اقدام به نگارش پیش پروپوزال تجاری یا صنعتی می کند در گام نخست می بایست مشکل پیش روی کسب و کار را به درستی شناسایی کند.
نگارش یک پایان نامه ارشد و یا رساله دکتری ممکن است چندین هفته یا چند ماه از یک پژوهشگر زمان بگیرد، اما پیش از ارائه یک پایان نامه باید یک طرح برای شروع تحقیق ارائه کنید که اصطلاحا به آن پیش پروپوزال می گویند. همانطور که در مطالب پیشین اشاره کردیم،پیش پروپوزال یک طرح پیشنهادی اولیه است که برای اهداف دانشگاهی، تجاری و موضوعی ارائه می شود.
ارائه پیش پروپوزال دانشگاهی اولین و مقدماتی ترین مرحله در شروع نگارش پایان نامه و یا رساله دکتری است که باید به تایید اساتید راهنما و مشاور رسیده و در دفتر تحصیلات تکمیلی ثبت شود. بسیاری از موسسات آموزشی این فرصت را برای پژوهشگر فراهم می کنند تا با ارائه پیش پروپوزال، موضوع مورد نظر و حوزه مورد علاقه اش را برای اساتید مشخص کند. نگارش پیش پروپوزال دانشگاهی نسبتا به پیش پروپوزال موضوعی و تجاری ساختار مشخص تری دارد و این ساختار استاندارد معمولا توسط دانشگاه ها در فرمت های Word و PDF در اختیار دانشجویان قرار داده می شود.
میتوانیم اسم آن را پیش پروپوزال موضوعی، سند مفهومی (Concept Paper)، کاغذ سفید (White Paper) یا هر چیز دیگر بگذاریم، اما چیزی که امروزه قابل ملاحظه است این است که بسیاری از کسب و کارها و سرمایهگذاران این سند را در اولویت تصمیمگیری قرار میدهند. بسیاری از سازمانها، مدیران، سرمایهگذاران و مخاطبان زمانی که با یک موضوع جدید مواجه میشوند نیاز به اطلاعاتی مختصر در مورد آن دارند تا بتوانند تصمیمات مقتضی را اتخاذ کنند.نگارش پیش پروپوزال موضوعی به پژوهشگر این امکان را میدهد تا اطلاعات مختصر و مفیدی را در یک زمینه یا موضوع خاص که لزوما تجاری یا دانشگاهی نیست در اختیار مخاطبان خود قرار دهد. ارائه پیش پروپوزال موضوعی بر خلاف پیش پروپوزال دانشگاهی و تجاری اندکی دشوارتر است، چرا که بخشبندی و فاکتورهای محتوایی در آن، بسته به موضوع، هدف پژوهشگر و نوع مخاطب متفاوت خواهد بود.
پروپوزال موضوعی - پیش پروپوزال دانشگاهی