مطالب پایان نامه ارشد و رساله دکتری

شیوه نگارش پایان نامه کارشناسی ارشد و رساله دکتری در دانشگاه ها و مراکز پژوهشگری مختلف میتواند متفاوت باشد و هر مجموعه ای متناسب با منطق خود این شیوه نامه را تنظیم و به پژوهشگران تسلیم میکند تا مطابق ان تمامی ساختار را طراحی و پیاده سازی کنند  

ادامه مطلب

هر دانشگاه و موسسه یا مرکز پژوهشی برای نگارش و تنظیم پژوهشهای محققان، یک دستور کار و نحوه نگارش طراحی میکند تا ارزیابی و مستند سازی نتیجه پژوهشهای همه محققین تقریبا با یک سبک و سیاق شکل گرفته و ارزیابی آنها در قالب مشخص امکان پذیرتر باشد و در عین حال به لحاظ فرمال و شکلی و محتوایی نیز حداقل ها و ملزومات تحقیق رعایت گردد.
در زیر یک نمونه نسبتا کامل از شیوه نامه تنظیم پایان نامه در یکی از دانشگاه های کشور ارایه شده است که با مراجعه به آن ذهنیت بسیار خوب و منسجمی در مورد شیوه نامه نگارش و نحوه آماده سازی و ملزومات آن برای یک پایان نامه ارشد یا دکتری قابل دسترس است.

ادامه مطلب

 

 پروژه های موضوعی، صرفنظر از انکه برای چه کاربردی تهیه میشوند به پروژه ای گفته میشود که در انجام آن تمرکز کامل بر خود موضوع است و به تناسب هدفی که برای آن از پروژه استفاده و بهره برداری میشود، نوع نگرش و دیدگاه و روش شناسی انجام پژوهش را در ان موضوع خاص مشخص میکند به عنوان مثال :

گوگل داک - آموزش نوشتن افیلیشن مقاله Affiliation

ادامه مطلب

جدول 1-کفایت دستاوردهاي علمی شامل:
کیفیت ارائه، محتوای نوشتاری و علمی رساله

ردیف-عنوان-حداکثر نمره                     
1-کیفیت تنظیم و نگارش مطالب- 1.5
2-محتوای پژوهشی و نوآوری رساله و ارائه نظرات جدید- 3
3-کیفیت و کمیت استفاده از منابع و روز آمد بودن آنها-  1.5
4-کیفیت تحلیل مطالب و نتیجه گیري با توجه به هدف پیشنهاد رساله- 2.5
5-به کارگیری مناسب جدول ها، منحنیها، شکل ها و نقشه ها برای تشریح مطالب و استفاده از نرم افزار- 1.5   
6-مقایسه علمی نتایج با یافته های دیگران و پیشنهاد برای کارهای آینده- 5/1
7-کیفیت ارائه رساله در جلسه دفاعیه- 5/2
8-توانایی دانشجو در پاسخگویی به پرسشها- 2
9-ارزیابی مدیریت پژوهش از رساله دکتری (مطابق فرم شماره 1) -2
10-انتخاب موضوع پایان نامه از سامانه پایش آزاد- 1
11-چاپ مقاله پذیرفته شده در جلسه پیش دفاع- 1
12-جمع نمره کسب شده از 20 نمره 

ادامه مطلب

نگارش رساله دکتری و یا انجام پایان نامه ارشد یکی از بزرگترین چالشهای پیش روی دانشجویان در فرآیند فارغ التحصیلی خواهد بود. دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد برای نگارش پایان نامه خود باید بتوانند یک موضوع قابل اندازه گیری را در حوزه تخصصی خودشان مشخص کرده و به یکسری از فرضیات و سوالات مرتبط به آن پاسخ قانع کننده بدهند. هرچه سوالات و فرضیات موجود در پایان نامه و رساله دکتری منطقی تر باشند، این امر موجب بهبود کیفیت پایان نامه شده و در نهایت جهت دهی درستی به مسیر کلی تحقیق خواهد داد. اما نگارش رساله دکتری بر خلاف پایان نامه ارشد تنها به انتخاب موضوع قابل اندازه گیری خلاصه نمی شود بلکه نگارش رساله دکتری باید شامل موارد زیر باشد:

پایگاه های اطلاعات علمی - رشته های دانشگاهی 

ادامه مطلب