عنوان یا همان Title بیانگر محتوای مقاله بوده و به صورت یه معرفی و تابلوی بیلبوردی برای کار شما محسوب می شود. عنوان مقاله را باید به گونه ای انتخاب کنید که بصورت اختصار تمامی کلیدواژه ها و محدوده پژوهش شما را به وضوح نشان دهد. اساساً عنوانهایی که برای مقالات انخاب می شوند در سه دسته قرار می گیرند. اگر عنوان مقاله Declarative Title انتخاب شود، در این حالت عنوان مقاله باید بیانگر نتایج موجود در مقاله باشد. اگر عنوان مقاله discriptive or neutral title انتخاب شود، در این حالت عنوان تنها نشان دهنده هدف پژوهش خواهد بود. و اگر Interrogative Title را برای مقاله خود انتخاب کنید شما باید هدف مقاله خود را بصورت سوالی در بخش عنوان مشخص کنید.
- خانه /
- درباره ما /
- اصطلاح شناسی مقاله و ژورنال /
- Title
نشر نیوز
Title
- توضیحات
- بازدید: 9577
امتیاز کاربران
معرفی واحدهای موسسه
در صورتی که برای انجام یک پروژه تمایل به ثبت سفارش و یا ارتباط با واحد مدیریت پروژه جهت پیگیری یک پروژه در حال انجام دارید در تیم مدیریت پروژه با شماره ذیل چه در قالب تماس تلفنی و چه پیام در شبکه های تلگرام و واتس اپ از طریق ذکر نام و شماره تماس و کد پروژه، در خدمت شما هستیم.
گروه کاری پیگیری پروژه ها، جهت شفافیت پروژه، و تعریف دقیق شرح خدمات، و انتخاب کارشناس شایسته و بایسته، برای پروژه های مطروحه از سوی متقاضیان محترم، با اهتمام تمام و با دقت و بسیار متعهدانه ، پیگیری های خود را از طریق خطوط فوق و سایر خطوط ارتباطی موسسه انجام می دهند.تا پژوهشگر حاذق و متعهد ومسول با ضمانت کاری و اخلاقی بالا در انجام کار همراه و همگام گروه حرفه ای مدیریت پروژه در موسسه باشد.
تماس تلفنی
09103210118
امور مربوط به مسائل مالی و دریافت یا پرداخت هزینه از سوی متقاضیان محترم، در واحد فوق، پیگیری و انجام می گردد لذا لطفا در صورتی که صرفا مطلبی در مورد مسایل مالی و قراردادی مورد نظر است در این واحد و از طریق شماره های مطروحه پیگیری فرمایید.
5000407500100 : sms
دانشجویان محترم و متقاضیان ثبت هر گونه سفارش، از طریق شماره های زیر می توانید از مشاوره همکاران تیم پیگیری برخوردار شوید.
118 524 88 021
09102340118
در واحد روابط عمومی، به صورت تیمی منسجم و همدل، مسئولانه شما را برای رسیدن به پاسخ مناسب و نیل به اهدافتان یاری می رسانیم.
واحد کنفرانس جهت برگزاری مشاوره های تخصصی در یک پروژه خاص تعریف شده است و نیز انجام کنفرانس های لازم در ضمن انجام کار، واحد فوق در خدمت متقاضیان و پژوهشگران محترم، به انجام وظیفه اهتمام دارد.لذا لطفا امور مربوط به برگزاری و یا حواشی کنفرانسها را با این واحد پیگیری فرمایید.
رسیدگی به امور پژوهشگران محترم از بدو درخواست همکاری تا انتهای همکاری در این واحد مدیریت و انجام میگردد.
پژوهشگران محترم جهت اعلام درخواست همکاری به صورت پژوهشگر دورکار و پروژه ای با موسسه ماد دانش پژوهان، لطفا از طریق عضو شدن در سایت اقدام فرموده و منتظر تماس همکاران و تایید عضویت خود بمانید.
تماس تلفنی
45 85 26 44 021
در واحد مناقصات همکاران موسسه آماده پاسخگویی به ابهامات پروژه ها و رفع اشکال و نیز مشاوره و رایزنی با شما پژوهشگران محترم و متعهد هستند.
0118 321 0910
خدمات ماد دانش پژوهان
شاید نگارش پروپوزال (proposal) در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری یک موضوع ناشناخته برای بسیاری از دانشجویان باشد. برخی از دانشجویان زمانی که با موضوع نگارش پروپوزال مواجه می شوند، اطلاعات بسیار کمی در مورد نحوه آماده سازی آن دارند.
موضوعی
نگارش پروپوزال موضوعی در مقایسه با آکادمیک و تجاری یکی از پیچیده ترین فرآیندهای آماده سازی و تهیه را دارد، چرا که بسته به موضوعات و عناوین مختلف میتواند چارچوب ها و ساختار متفاوتی داشته باشد. برای مثال پروپوزالی که در مورد یک موضوع زیست محیطی نگارش و تهیه می شود از نظر ساختاری می تواند با پروپوزال تهیه شده در مورد مکانیک سیالات و یا الکترونیک متفاوت باشد.
این امر به این دلیل رخ می دهد که برخی فاکتورها مانند بودجه بندی، مدل های پیشنهادی آزمایشگاهی، برنامه عملیاتی و مراحل پیشرفت پروژه می تواند با توجه به موضوع در برخی موراد حذف و در سایر موارد به متن پروپوزال اضافه شوند.
اما اگر بخواهیم بخش های مشترک بین تمام این پروپوزال ها را مشخص کرده و یک ساختار استاندارد برای پروپوزال موضوعی ارائه کنیم باید چند سرفصل جامع و قابل استفاده را در نظر بگیریم. اولین بخش در پروپوزال موضوعی را می توان Summery یا ارائه خلاصه ای از فعالیت های کنونی در حوزه عنوان پروپوزال را انتخاب نمود. در این بخش به طور خلاصه فعالیت های مرتبط با موضوع انتخابی شما که در حال انجام است را ذکر کرده و پیش زمینه ای برای خواننده به وجود می آورید.
بخش های معرفی سازمانی، مشکل سازمانی، برنامه عملیاتی، خروجی و تاثیر فعالیت های مشخص شده، بودجه بندی، ارزیابی مرحله ای و غیره نیز از جمله بخش های مشترک بین تمام پروپوزال های موضوعی هستند. برای اینکه بتوانید یک پروپوزال موضوعی متقاعد کننده، جذاب و جامع بنویسید سعی کنید حتما از تجربیات یک متخصص در این کار استفاده کنید.
پروپوزال آکادمیک- دانشگاهی
نگارش پروپوزال دانشگاهی اولین گام در فرآیند آماده سازی پایان نامه محسوب می شود. هدف اصلی از نگارش پروپوزال، متقاعد کردن اساتید راهنما و مشاور در مورد مناسب بودن موضوع انتخابی شما برای پایان نامه است. بر اساس تعریف دانشگاه تورنتو کانادا یک پروپوزال دانشگاهی باید سه ویژگی برجسته داشته باشد. Rationale یا منطقی باشد یعنی بتواند نشان دهد که انتخاب موضوع پایان نامه کاملا دقیق و درست بوده و انجام آن از ضرورت بالایی برخوردار است. Acceptable Review یا پیشینه قابل قبولی داشته باشد، بدین معنا که بتواند گپ های مطالعاتی مرتبط با موضوع تحقیق را به درستی نشان دهد و با ارائه فرضیات قابل قبول آن را پر کند. در نهایت یک پروپوزال آکادمیک باید Outline یا چارچوب استانداردی داشته باشد، یعنی تمامی بخش های آن مبتنی بر اصول و قواعد تعیین شده نگارش شود و هر بخش به طور کامل و بدون نقص مباحث مربوط به پایان نامه را پوشش دهد.
ثبت سفارش
ادامه مطلب
پروپوزال صنعتی- تجاری- خدماتی
نگارش پروپوزال تجاری و خدماتی یا هرگونه پروپوزال مرتبط با کسب و کار، باید فرصت ها و تهدیدهای توسعه بیزینس را مورد بررسی قرار داده و معرفی نماید. بر خلاف پروپوزال آکادمیک و دانشگاهی که به بررسی یک مشکل در حوزه علمی خاص می پردازد، پروپوزال تجاری ابعاد مختلف یک کسب و کار اعم از رقبا، مشتریان، بازار هدف، بودجه، برنامه زمانی و در مجموع کلیه مواردی که موجب موفقیت یک بیزینس می شوند را مورد ارزیابی قرار می دهد. یکی از مهمترین بخش های یک پروپوزال تجاری که اولین بخش آن هم محسوب می شود، مربوط به خلاصه اجرایی یا Executive Summery است که در آن دلیل نگارش پروپوزال ارائه شده و مشخص می شود پروپوزال تهیه شده چطور می تواند موجب توسعه کسب و کار شود. رعایت یکسری از نکات در این بخش موجب جذابیت بالای پروپوزال می شود و در صورتی که شخص نگارنده پروپوزال تجاری بتواند Executive Summery را متقاعد کننده و جذاب بنویسد، شانس پذیریرش آن توسط مدیران و سرمایه گذاران شرکت افزایش خواهد یافت.
به فعالیت دسته ای از دانشجويان که تحت نظر يک استاد، در رشته اي خاص به تحقيق و تتبع بپردازند و سخنراني هایي در آن رشته ترتيب دهند، هم چنين به دوره اي از تحصيلات، که توسط چنين دانشجوياني تثبيت شود سمينار گفته مي شود. معني ديگر سمينار، اتاقي است که دانشجويان در آن گرد هم آيند و به تشريح موضوعي بپردازند.
ابزار پرزنتیشن و ارایه مطلب ....
پیش پروپوزال یا (pre-proposal)
یک سند کوتاه تقریبا دو یا سه صفحه ای است که در آن به یک سری سوالات کلی در مورد پروژه شما پاسخ داده می شود. هدف کلی از ارائه پیش پروپوزال قانع کردن مخاطبین به اجرایی بودن، مقرون به صرفه بودن و بااهمیت بودن پژوهش است. تهیه و آماده سازی پیش پروپوزال با توجه به موضوع، رشته و هدف شخص به سه دسته کلی دانشگاهی (آکادمیک-دانشگاهی)، کسب وکار(صنعتی-تجاری-خدماتی) و عمومی (موضوعی) تقسیم بندی می شود.
نگارش پیش پروپوزال بسیار اهمیت دارد چرا که اگر محتوای نگارش شده در آن قابل استناد، قابل توجیه و قابل اجرا نباشند در نهایت پروژه شما مورد تایید قرار نگرفته و رد خواهد شد. موسسه ماد دانش پژوهان تمامی فرآیندهای مربوط به نگارش پیش پروپوزال را با کیفیتی بسیار بالا برای شما دانشجویان، پژوهشگران و صاحبان صنعت انجام خواهد داد.
پیش پروپوزال موضوعی
پیش پروپوزال موضوعی یک طرح پیشنهادی مختصر مرتبط با یک عنوان خاص است که دید کلی به مخاطب در یک حوزه مشخص خواهد داد. فرآیند آماده سازی پیش پروپوزال موضوعی نسبت به پروپوزال آن کمی ساده تر بوده و نیاز به ارائه توضیح مختصری از یکسری سرفصل های تعیین شده دارد. در پیش پروپوزال موضوعی 4 بخش اصلی را گنجانده و در هر بخش توضیح مختصری را ارائه می کنید تا در صورت متقاعد کردن مخاطب بتوانید با نگارش پروپوزال موضوعی توضیحات تکمیلی را ارائه نمایید.
لازم به ذکر است که برای نگارش پروپوزال موضوعی نیاز است که بخش های جدیدی را به آن بیافزایید.چهار بخش اصلی پیش پروپوزال موضوعی عبارتند از Summary یا خلاصه موضوعی، Organizational Information یا اطلاعات سازمانی، Problem and Work Plan مشکل و برنامه عملیاتی و در نهایت Budget یا بودجه بندی است. نگارش تمامی این چهار بخش به گونه ای مختصر و متقاعد کننده برای مخاطب کار بسیار دشواری است و نیاز به مشورت و همکاری با یک متخصص دارد. توصیه می شود برای نگارش پیش پروپوزال و پروپوزال موضوعی حتما از نظرات یک متخصص بهره ببرید.
پیش پروپوزال آکادمیک- دانشگاهی
پیش پروپوزال آکادمیک و دانشگاهی بسیار شبیه به سایر تحقیقات و مطالعات دانشگاهی بوده و یک ساختار استاندارد و مشخص خواهد داشت. پیش پروپوزال دانشگاهی یک طرح پیشنهادی کوتاه و مختصر پیش از ارائه پروپوزال و پایان نامه است. پیش پروپوزال آکادمیک که به آن White paper نیز گفته می شود، یک طرح پیشنهادی 7 یا 8 صفحه ای است که در آن به صورت مختصر به مباحثی مانند سوالات و فرضیات تحقیق، ادبیات موضوع، فرآیند روش تحقیق و رفرنس دهی پرداخته می شود.
در بسیاری از دانشاه های معتبر جهان، خصوصا در مقطع دکتری، سابمیت و ارائه پیش پروپوزال با توافق استاد راهنما پیش از ارائه پروپوزال امری اجباری است.برای نگارش پیش پروپوزال سعی کنید در بخش ادبیات موضوع، به طور خلاصه یک یا چند فرضیه را مطرح کرده و با ارائه مطالب مرتبط دلیل اصلی مطرح شدن فرضیات را مشخص نمایید. در بخش روش تحقیق نیز لزومی وجود ندارد جزئیات مربوط به ابزار و روش گردآوری داده ها را مطرح کنید و تنها باید دلیل انتخاب این ابزار و روش ها را مختصرا تشریح نمایید. در صورتی که پروژه شما نیاز به بودجه یا طرح حمایتی خاصی دارد، سعی کنید در بخش انتهایی پیش پروپوزال قبل از رفرنس دهی این موضوع را بطور شفاف بیان کنید.
پیش پروپوزال صنعتی- تجاری- خدماتی
پیش پروپوزالی که برای مقاصد تجاری، صنعتی و خدماتی آماده می شود تا حد زیادی با پیش پروپوزال دانشگاهی متفاوت است. بر این اساس پیش پروپوزال صنعتی با هدف قانع کردن کارفرما و یا صاحب اصلی پروژه نگارش می شود. معمولا مواردی که در پیش پروپوزال صنعتی، تجاری و یا خدماتی بیان می شوند شامل زمان بندی انجام پروژه، بودجه پیش بینی شده برای هر مرحله، فرآیند و نحوه پیاده سازی پروژه، محل و موقعیت انجام پروژه و پتانسیل ها و نقاط مثبت این محل بگونه ای که هزینه ها را توجیه کند و در نهایت زمان تحویل پروژه است.نگارش پیش پروپوزال برای مقاصد تجاری و صنعتی بسیار دشوارتر بوده و به دلیل بالا بودن میزان رقابت، در صورتی که پیش پروپوزال شما به روش قانع کننده ای نگارش نشود، امکان از دست دادن پروژه بسیار بالا خواهد بود.
پایاننامه یا تز یا رساله نوشتاری است که دانشجویان در موضوعی خاص مربوط به رشته ی تحصیلی خود، برای دریافت مدرک تحصیلی مینویسند. در پایاننامه دانشجویان موضوع یا سؤالی را بررسی کرده و از راه تجزیه و تحلیل های متنوع و گسترده علمی و تکنیکال و یا تجارب عملی و یا آزمایشی یا شبیه سازی و امثال آن به آن پاسخ میدهند.
بعد از آنکه مقاله فارسی یا انگلیسی و یا به هر زبان دیگری از جمله فرانسه،آلمانی،چینی و یا ...به لحاظ شاکله و فرمت مقاله نویسی استاندارد، با رعایت اصول علمی و فنی نگارش و آماده میشود، نوبت به انتخاب یک نشریه یا ژورنال مناسب برای سابمیت آن میرسد.
در این مرحله دانش و تجربه کافی نقش بسیار مهمی برای گرفتن پذیرش در بهترین نشریه یا ژورنال متناسب با مقاله را دارد. اگر به زمینه کار نشریه یا ژورنال در زمان سابمیت توجه کافی نشود، اگر به اعتبار نشریه یا ژورنال توجه کافی نشود، اگر به سطح علمی مقاله و تناسب آن با سطح مقالات قبلا پذیرش شده توجه کافی نشود،آنگاه باید منتظر نتایج نه چندان خوب بود و اگر های دیگری که به دو بال دانش و تجربه همزمان نیاز دارند و کار پژوهشگران زبده و دقیق و به روز است. با توجه به ریزه کاریهای فوق میتوان از انتخاب درست نشریه یا ژورنال در قدم اول، اطمینان قابل قبولی حاصل کرد.
پژوهش های موضوعی، فعالیت های مهارتی و تکمیلی مربوط به یک درس دانشگاهی خاص و یا یک موضوع مشخص هستند که در جهت افزایش سطح مهارتی و عملیاتی مفاهیم آن درس توسط استاد محترم درس مطرح می گردند. دانشجویان عزیز بهتر است پژوهش موضوعی را کاملا جدی بگیرند و از فرصت های پیش آمده برای پیشرفت مرحله ای سطح توانمندی و مهارت خود و نیز تجربه عمیق شدن در یک موضوع خاص، به همراه درگیر شدن درچالش های آن بهره برداری مفید و موثرداشته باشند.
تحقیقات بازار یا Market Reseach یک تلاش هدفمند و سازمان یافته در جهت شناسایی مشتریان و بازار هدف است که توسط متخصصان و تصمیم گیرندگان یک کسب و کار پیاده سازی می شود. تحقیقات بازار را معمولا تحقیقات بازاریابی یا Marketing Research نیز می نامند، اما برخی از پژوهشگران تمایل دارند این دو واژه را با مفاهیم متمایز در نظر بگیرند. چرا که این گروه از پژوهشگران باور دارند تحقیقات بازار متمرکز بر بازار هدف و ارزیابی ابعاد مختلف آن است در حالی که تحقیقات بازاریابی بر فرآیندها و استراتژی های تبلیغات تمرکز خواهد داشت.
قبل از آنکه یک مقاله را سابمیت کنیم و یا دنبال انتخاب نشریه و یا ژورنال مناسب برای پذیرش و چاپ مقاله باشیم بهتر است از محتوی و شاکله و روش مقاله نویسی اطمینان حاصل کنیم. در واقع برای آنکه مقاله تحریر شده از شرایط لازم جهت پذیرش و چاپ برخوردار باشد بایستی اولا محتوی و مطلب ادعا شده با درجه صحت بالا و با استنادات متقن و محکم و استوار بر استدلال علمی لازم برخوردار باشد استنتاج درست و دقیق انجام شده باشد و ادله قابل استناد و درست و مرتبتی به صورت یک سری حلقه های مرتبط زنجیری خطی یا غیر خطی ناشی از یافته ها و بافته ها و ساخته های غینی و ذهنی نگارنده در کنار هم یک سناریوی علمی قابل قبول و قابل دفاع و قابل تکرار ارایه کنند تا در جایگاه داوری قرار گرفته و توسط داوران زبده و کاردان مورد ارزیابی قرار گیرد.
ضریب تاثیر(IF) - افیلیشن - گرامرلی - مندلی
علم آمار به مجموعه روشهای علمی اطلاق می شود که برای جمع آوری اطلاعات اولیه، مرتب و خلاصه کردن، طبقه بندی و تجزیه و تحلیل اطلاعات اولیه و تفسیر آنها به کار میرود.
ابزار تحلیل آماری..
توصیه نامه همان طور که از نامش پیداست یک معرفی نامه و یا تاییدیه است که شخص معتبری برای شخص معتبر دیگری می نویسد تا شخص ثالث را به یک موقعیت شغلی یا تحصیلی یا موارد دیگری پیشنهاد کند. گاهی این توصیه نامه ها حتی جنبه تضمین هم دارند مثاله بارز آن شاید سفته هایی است که در بازارهای مالی تبادل می شود.
شبیه سازی روشی است که به وسیله ی آن یک تجربه ی مصنوعی یا فرعی ایجاد می شود که فراگیر را در فعالیتی درگیر می سازد که شرایط یک پدیده واقعی را بدون پیامدهای خطرناک آن موقعیت واقعی منعکس می سازد. در واقع شبیه سازی مشابه سازی یک پدیده واقعی است.
یکی از اقدامهایی که پژوهشگران در فرآیند نگارش و انجام پایان نامه و رساله با آن رو به رو می شوند، استخراج مقاله از پایان نامه یا رساله تدوین شده است. اگر فرآیند استخراج مقاله به شکل درست و استاندارد خود انجام شود، نتیجه، نگارش یک مقاله بسیار با کیفیت خواهد بود. یک پژوهشگر برای استخراج مقاله از پایان نامه خود، باید از قبل با روش و نکات مهم نگارش و استخراج مقاله و چارچوب های آن آشنایی کامل داشته باشد.
مقاله علمی گزارش دستاوردهای یک تحقیق می باشد که پس از پایان یافتن یک کار پژوهشی جهت ارائه به یک همایش علمی یا مؤسسه ای پژوهشی و یا سازمانی اداری، انتشار به صورت چاپ در یک کتاب (مجموعه مقالات و یا مقاله ای در یک دایره المعارف و ...) و یا رایج ترین حالت آن یعنی انتشار در یک فصل نامه و نشریه ی پژوهشی و تخصصی تهیه می گردد.
راهنمای ارسال مقاله علمی به مجلات داخلي و خارجی
پس از انتخاب قطعي مجله مورد نظر، قسمت راهنمای نويسندگان آن را با دقت بخوانيد. در واقع مقاله بايد در چارچوب مورد نظر(فرمت بندی مقاله) آن مجله تنظيم شده باشد، در غير اين صورت مقاله از جانب سردبير برگشت داده خواهد شد يا در صورت پذيرش اوليه، مراحل بررسي طولانی تری را در پی خواهد داشت.
سابمیت - ژورنالهای معتبر - orcid
پایه ای میسازمت تا سازه ای برپا کنی
مقاله بیس به پژوهشی معتبر، جدید و استاندارد گفته میشود که قبلا توسط پژوهشگر یا پژوهشگران دیگری در سطح یک مقاله علمی انجام شده است و میتواند پایه و اساس یک پژوهش علمی معتبر قرار گیرد.
پیشنهاد موضوع در پروپوزال نویسی مهمترین مسئله ایست که از ابتدا باید توجه ویژه ای به آن داشت. با توجه به اهمیت جدید و خلاقانه بودن موضوع پایان نامه و لزوم جلوگیری از انجام کار تکراری و نیز پیش گیری از اتلاف وقت و انرژی، لازم است که تمامی دانشجویان قبل از انتخاب قطعی موضوع و تدوین پروپوزال از تازه و ارزشمند بودن موضوع پایان نامه خود اطمینان حاصل کنند.
افراد آنلاین
ما 593 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم